Aquest lloc web utilitza cookies

El lloc web de la Fundació Politècnica de Catalunya utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i amb finalitats estadístiques. Per obtenir més informació sobre les cookies podeu consultar la política de cookies.

Configurar cookies
Permetre totes les cookies
Campus
MY_TECH_SPACE


Entrar
Campus en manteniment
Usuari i/o clau incorrectes
No tens cap entorn actiu
El teu accés ha estat restringit. Consulta amb el departament d'administració
Per problemes tècnics el campus virtual és inaccessible. Estem treballant per solucionar-ho. Disculpa les molèsties.
No tens autorització per fer aquesta crida. Pots consultar a webmaster.fpc@fpc.upc.edu
El nom d'usuari no és un correu electrònic
Has de fer la verificació per comprovar que no ets un robot.
Inici   >  Agenda  >  Fòrum Gastronòmic 2016
Data: Del 23-10-2016 al 26-10-2016
Lloc: Fira Barcelona

Després de 17 anys d'història, entre el 23 i el 26 d'octubre de 2016, arriba una nova edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona. Es realitzarà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona (L'Hospitalet de Llobregat).

Aquesta cita s'ha consolidat com la trobada líder del sector gastronòmic de referència per la seva capacitat de reinventar-se i proposar nous formats, per ser un punt de trobada professional entre empreses, expositors, ponents i visitants i per presentar les últimes innovacions en cuina en directe i degustacions.

En aquesta edició hi haurà participació especial de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB) de la UPC, soci estratègic del curs en Anàlisi Sensorial de la UPC School. La directora acadèmica d'aquest curs, Rosario Romero, també realitzarà una conferència en el marc de la programació d'aquesta cita gastronòmica.

La Fundació Miquel Agustí, organitzador del curs en Anàlisi Sensorial de la UPC School, hi participa també com a expositor en aquesta mostra amb les DOP de mongeta del gantxet i fesol de Santa Pau.